Lugnare dagar

I onsdagskväll var jag jättenoga med att stänga av alla alarm på mobiltelefoner. Jag vill verkligen få sova ut på den lediga torsdagen, det var så behövligt. Åh så skönt det är att vakna relativt utvilad. Visserligen så hann förmiddagen gå åt till långfrukost men eftermiddagen kunde ägna helt åt skogsvandringi området kring Skavlöten. Det var 23 grader varmt och kändes som sommar. Helt underbart att inleda kvällen på balkongen. Tv-tablån hade inget att erbjudan så jag avslutade kvällen med att se ”Trädgårdstider” som jag tydligen missat i veckan. Det blev på alla sätt en avkopplande och fin Kristihimmelsfärdsdag.

Har lyckats installera appen där jag kan boka tid för Covid-19-vaccinering. Det finns inte tider men strö-tider dyker upp titt som tätt. Det gör att man får vara beredd, kolla ofta och hoppas på tur. Det är inte alls lätt, inte för oss som jobbar och inte bor nära ett vaccineringsställe. Hoppas i alla fall på tur så att jag snart får en tid.

Idag är det klämdag och de flesta kollegor väljer att vara lediga. Jag började jobba hemifrån, har en del saker som jag måste göra, och blev tvungen att ta mig till kontoret. Här sitter jag nu, en sen lunchpaus och tänker faktiskt inte stressa. Dagens uppgifter får ta den tid de tar, tids nog kommer jag hem.

12 tankar på “Lugnare dagar

  1. Vilken behaglig och njutbar Kristi himmelfärdsdag det blev för din del. Det är verkligen skönt att få sova ut någon dag i veckan och ta igen timmar som man förlorade under arbetsveckan.
    Skönt att slippa stressa med uppgiften och en fräsch lunchsallad är inte fel det heller.
    Det är inte helt lätt att boka en strö-tid om man inte befinner sig i närheten av stället där vaccineringen sker. Därför tycker jag att det är ett bra initiativ att man vid redan första vaccinationstillfället får tiden för spruta nummer två. Det ger struktur och man vet att man inte ska boka in något annat då.

  2. Det låter hur skönt som helst! Hoppas du lyckas boka en tid i helgen.
    Men det Znogge skriver om att man får tiden för spruta två vid första tillfället, så har jag förstått att det inte fungerar överallt. Kompisar i du stad ska få sms efter ca tre veckor har jag hört. Vi fick vår tid på samma gång som första. Exakt sex veckor efter. Så det verkar variera. Men andra tiden måste man iaf få utan att anstränga sig. Alltid något, hur det sen går till kvittar ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.