Härligt med måndag

Började dagen lite tidigare än beräknat med några akutfrågor. Sedan ringde jag HR-chefen och inledde samtalet ”Visst är det härligt att det är måndag”. Det gjorde honom glad. Vi gör vad vi kan för att peppa varandra trots att jag alltid behöver ringa pga problem eller utmaningar. Idag ringde jag tre gånger.

Jag börjar bli något av en expert på svåra samtal som inte känns så svåra längre. Däremot tar de alltid energi, så även idag. Ville helst bara lägga mig på soffan vid arbetsdagens slut men min chef hade bjudit in till AW via Teams och då bör vi både vara med som värdar. Jag tänkte smita undan men det visade sig att chefen fick förhinder och dök aldrig upp så jag fick lov att vara kvar till siste man lämnat.

Hann i alla fall att se ”Vem bor här” och ikväll lyckades jag få två rätt vilket är bättre än på länge. Numera kollar jag på liknade teman i hemmen. Ikväll var det flera som hade liggande böcker med krukor eller prydnadssaker ovanpå. Och jag tycker att jag sett tvål från ”L:a bruket” i väldigt många hem under denna säsong. Intressant!

7 tankar på “Härligt med måndag

  1. Sa exakt samma ikväll. Lilla Bruket sponsrar TV4, det har man sett i tex Så mycket bättre. Frågan är om de har ett finger med i spelet även här. Deras produkter är inga lågprisvaror direkt.
    Jag satte också ett par ikväll, tyckte på något vis det var lite vanligare hem ikväll, men samtidigt inte… det är fortfarande den tråkigaste omgången sett till hemmen.

  2. Jag klarade två och det var HR-chefen samt artisten. Den förstnämnda avslöjade sig via palettbladen. Artisten hade en smart taktik. Lilla Bruket har jag inte ens noterat…

    • Jag tyckte polisen var tydligast. Men alla försöker ju luras, även de som klipper ihop programmet så det är ju meningen att det ska vara svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.