Spänd vandring

Drog på mig kängor och jacka och begav mig ut på vandring i närområdet. Med en bok/radioföljetong i öronen tog jag mig snabbt förbi tråk-stråken och fortsatte vidare längs vattnet. Det var grått, inte så farligt kallt men snart kom vätan. Småduggande regn men inga skyfall. Jag gick med vinden i ryggen så det kändes väldigt bra.

Efter några timmar började jag allt mer ångra allt kaffe jag druckit på morgonen. Det tryckte på, jag gick allt mer spänt och till slut fick jag korta av för att skynda hem. Det var ju inte planerat men det fanns ingen annan lösning. Det går inte att vandra avslappnat när man går och spänner sig.

Vandringen var i alla fall skön så länge den varade.

4 tankar på “Spänd vandring

    • Jag brukar tänka till men beslutet av en lite längre vandring kom spontant. Det fick jag ångra. Nåja, det blir ett kul minne. Kanske att någon fick ett gott skratt när jag studsade fram.

  1. När vi hade spårkurs drack jag tre koppar te vilket jag fick bittert ångra. De manliga kursdeltagarna smet upp i skogen men det var inget alternativ för mig. Hur som helst så tar det på koncentrationen.

    • Helt plötsligt kan man inte tänka på annat. Kände att det skulle bli en pina att ta sig vidare, det skulle ju vara en skön söndagsvandring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.