Även mammor kan vara med

Nu när vi jobbar på distans, syns mycket av våra hem via skärmar. En del sitter avskilt medan andra har hela familjelivet runt omkring sig. Inte så sällan dyker en katt upp i bild eller ett barn. Därtill kan man se eller höra partners i bakgrunden. Jag brukar tänka till, fråga inför känsliga samtal, så att man vet vilka som faktiskt kan höra.

Fick ett gott skratt igår då en kollega visade upp sin mamman. Kul att få vinka och säga hej, och det var en ny upplevelse för mig. Det har nog aldrig hänt under alla år i arbetslivet som jag stött på medarbetares mammor. Ett kul inslag med oväntad förändring.

Av någon anledning fick det här mig att fundera på vad som hänt med alla kärleksrelationer som brukar spira på en arbetsplats. Hur fungerar det vid hemarbete? Kan det till och med vara så att otroheten gått ner? Ja, ni märker att det är fredag och snart dags att ta helg!

Annons

7 tankar på “Även mammor kan vara med

 1. Ganska charmigt tycker jag. När vi hade Teamsmöte för någon vecka sedan hoppade vår rektors hund plötsligt upp på bordet och vi hade en glad hundnos i närbild. Är det känsligare samtal är det viktigt att bara rätt öron hör. För vår del gäller det främst elevvårdsärenden. Spontant skulle jag misstänka att otroheten har minskat men det är bara min gissning.

  Trevlig Valborg!

 2. Det sägs att prostitutionen har ökat. Hur det kan vara så?
  Jag tänker att det måste vara trist att vara singel ( om man inte vill var det!) för att dejta blir ju ganska svårt 🤔
  Skön fredag!

  • Inte mycket spontandejting nu. När man helst bara ska träffa sitt eget hushåll blir det lite trist om man inte är väldigt trevlig 🙂
   Märkligt med prostitutionen, det kan jag verkligen inte förstå och jag blir bara så arg.
   Trevlig valborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.