Vår, väder och val

Sovmorgonen uteblev då jag glömde stänga av alla alarm på telefoner. Men det känns helt okej att få en extra lång morgon att njuta av. Jag älskar ju stunden på lördagsmorgonen, bästa stunden i veckan. Bryggde kaffe, tog med mig en bunt med böcker och gick ut på balkongen.

Vände in ganska snabbt. Hu så kallt. Det snöade i veckan. När jag vaknade i dag sken solen men solskenet hann försvinna. Nåja, det är alltid roligare att skriva och prata om väder än pandemi.

Trots kyla så känns det att våren är här. Nu är det några pollen om min kropp inte gillar. Måste ta mig till ett apotek idag och får råd om vilka tabletter jag bör ta.

Jag läser ofta flera böcker parallellt. Tre kom med ut på balkongen idag och kvar inne blev de ytterligare två som jag läser. En del böcker behöver man sträckläsa, andra går alldeles utmärkt att läsa parallellt med andra. Men fem böcker är lite väl många parallellt – jag vill ju veta hur det går. Det blir en del av helgens uppgifter. Behöver bara kunna välja vilken jag ska börja med.

Glad Lördag!

8 tankar på “Vår, väder och val

 1. Lite snopet att det inte blev sovmorgon men samtidigt så är det också en härlig känsla att kunna mjukstarta dagen i egen takt. Äta frukost i lugn och ro…

  Ranelids bok har jag läst och den tyckte jag mycket om. Själv har jag fem böcker på korttidslån men inser att alla inte hinns med så jag får prioritera.

  Glad lördag!

 2. Det är jättekallt!
  Ranelid kan man knappt läsa parallellt 😇men boken är bra.
  Allergitabletter innehåller i princip samma, så det är bara att köpa!

  • Jag vet inte om jag läst Ranelid tidigare och hittills är det bra.
   Jag åt något usel sort allergitablett för några år sedan men fick sedan tips om en annan. Tyvärr minns jag inte, därav min vilja att fråga expertisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.