Dubbelgångare

Jag tyckts ha en dubbelgångare. Henne vill jag gärna träffa.

Det händer då och då att andra sett mig på platser där jag aldrig varit. Jag brukar skämta och tacka för att de tänker på mig. Vissa är envisa men jag vet ju var jag har varit. Vid några tillfällen har jag till och med lagt fram bevisning samt haft vittnen men ändå inte blivit trodd. Galet tänker jag.

Igår mötte min egen mamma en kvinna hon trodde var jag. Mamma blev smått chockad, hon trodde verkligen att det var jag. Samma frisyr, storlek, klädstil, gester, tydligen stämde allt. Kvinnan nämnde mitt förnamn eftersom det inte är första gången som folk misstagit henne för någon annan. Lite senare råkade kvinnan ut för en man som ropade efter henne. Det var min pappa som var helt övertygad om att han såg mig.

Jag har ju inte trott på detta tidigare men när både min mamma och min pappa misstar sig, så blir jag nyfiken. Det vore ju jättekul att få träffa denna okända kvinna.

9 tankar på “Dubbelgångare

  1. Det sägs ju att alla har en dubbelgångare. Ni måste vara lika när båda dina föräldrar tycker det! Hoppas du får reda på vem hon är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.