Ur fas

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och min sömn. Jag drömmer vansinnigt mycket och när jag vakande i morse trodde jag att det var söndag. Jag var helt ur fas men kom till slut på att det faktiskt är tisdag. Det är ju andra gången på mindre än en vecka. Jag begriper inte vad min hjärna gör under nätterna men den tycks jobba hårt och jag vet varken tid eller rum när jag vaknar.

Dagen förflöt bra. Hann med lunch men missade eftermiddagskaffet. Kanske bra att jag inte riskerade att skada händerna mer. Min brännskadade hand läker bra, tycker jag, men jag vill ju inte fortsätta att vara klantig.

De senaste kvällarna har jag ringt min pappa för att kontrollera läget. Det märks att han börjar bli gammal. Ibland är det bra samtal, ibland bara elände i fokus. Tyvärr har han ännu inte fått vaccin mot corona eftersom han är för skör. Det gör att jag är tveksam för ett besök i påsk. Avvaktar några dagar innan beslut.

Två dagar kvar innan påskledigheten tar vid. Den ser jag fram emot.

Annons

4 tankar på “Ur fas

  1. Det som påverkar nattsömnen och gör den rörig är oftast sådant som hänt under dagen. En del menar att det är stressrelaterat medan andra menar att ett rikt drömliv är nyttigt fick jag höra på en föreläsning. I natt drömde jag att min ryggsäck höll på att falla utför ett stup så då var det skönt att vakna.

    Om du inte träffat andra människor i veckan och är frisk borde du kunna åka men samtidigt så känner man att helt säker kan man ändå inte vara.

    • Inte lätt att veta om drömmar. Det är ju mycket som bearbetas under natten och det är bra.

      Några garantier finns ju inte men fortfarande gäller mindre krets med fåtal personer samt rejäla avstånd. Det är väldigt svårt med avstånd när man träffar andra.

  2. Det är så konstigt med drömmar och sömn. I morse försov jag mig. Just idag när jag tänkt gå upp en kvart tidigare. Så sov jag tvärtemot tjugo minuter längre. Men jag hann😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.