Tematräff

Seminarium, ledare för tre workshops och lite konflikthantering. Ja, det sammanfattar stora delar av arbetsdagen. Dagens höjdpunkt var att få gå ut och hämta hem lunch. Jag inser att jag mår lite bättre av att äta lagad mat varje dag, så det försöker jag göra. Då är ”min” asiatiska restaurang bra!

Kvällens höjdpunkt var en tematräff med mitt mentorprogram dvs där jag deltar som mentor. Ikväll var det både mentorer och adepter som deltog och syftet var att ge återkoppling på CV:n. Det var jätteroligt och samtalen gav massor av energi. Ikväll var jag inte ensam mentor i min grupp och det var skönt med avlastning och att få dela på jobbet.

Visserligen var jag vansinnigt trött när vi äntligen var klara, det blev en lång dag och kväll, men det är egentligen inget problem eftersom jag inte har fler måsten idag. Bara att vila på soffan med en bok och sedan lyssna lite på radio. Onsdagar är bästa dagen med Karlavagnen på P4, och det är lättsam avkoppling.

4 tankar på “Tematräff

  1. Så bra att du inte var ensam mentor denna gång och att det blev en givande tematräff. Kan tänka mig att det var skönt att bara koppla av i soffan sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.