Stress

Stress kan vara så olika. Jag kan jobba mycket, utan att vara särskilt stressad eller må dåligt. Men när jag ska försöka fixa telefoner, datorer och annat tekniskt som krånglar – då kan stressen krypa i hela kroppen.

I veckan har min jobb-mobil strulat och min första tanke var att det löser sig, det brukar blir bra med tiden. Med det blev det inte. Därav ägnade jag en stor del av tisdagskvällen och en ännu större del av onsdagen för att hitta en lösning. Och till slut, så var det löst. Jag var nöjd men jag var knappast glad under tiden.

När jag ändå var igång, tog jag tag i min dator, den nya som jag ännu inte hade installerat allt på Det tog en stund men så var det gjort. Lyckades till och med lägga tid och energi på att föra över en del bilder. Jag kan glatt erkänna att jag var sur och stressad hela kvällen men det gick över och jag nöjd och glad igen. Jag var så nöjd att jag skrev ett utkast till denna text som sedan försvannOch dessutom kan jag ju bjuda på bild från i somras.

2 tankar på “Stress

  1. Det är ju dessutom tråkigt när mobiler och datorer krånglar. För övrigt när allt krånglar. Inte konstigt man blir stressad då. Och irriterad!!!
    Skönt att du lyckades 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.