Har tappat min adept

Denna vecka har jag haft ett mycket givande samtal med min ena adept som jag är mentor för. Det blev ett bra samtal och jag kände att vi tog oss framåt. Det kändes väldigt bra. Jag får mycket energi av dessa samtal så jag har inga problem att prioritera detta extraarbete.

Idag hörde min andra adept av sig. Hon har fått jobb och därmed är mitt roll som mentor inte längre aktuell. Jag är förstås väldigt glad för hennes skull. Det känns kul och jag anade att det skulle gå bra för henne, med allt hennes driv. Hon har helt rätt inställning, ser möjligheter istället för problem och har lyckats få ett väldigt bra jobb. Det visar att det går att få jobb, även med begränsade förutsättningar. Kul!

Jag hade inte riktigt tänkt igenom att det kunde bli så, att jag tappar min adept. Därav är jag glad att jag har två adepter. Om jag väljer att fortsätta som mentor, känns det klokt att ha flera adepter.

6 tankar på “Har tappat min adept

  1. Det blev ett kort samarbete för er del men så roligt för din adept att ha fått ett arbete. Det låter som ett bra beslut att ha två för att det inte ska bli en lucka.

    • Hörde att det finns mentorer som har ännu adepter men det blir nog tufft eftersom detta är volontär/frivilligarbete. Fritiden ska ju räcka till mycket och jag vill dessutom göra ett bra jobb för de adepter jag har.

    • Jag är så glad för hennes skull. Jo, det blev en del bra samtal där jag kunde peppa och ge råd. Jättekul att få vara med i en sådan process.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.