Fikatankar

Sitter med kaffekoppen och känner att jag har en hel helg framför mig. Jag älskar den här stunden på lördagsmorgnarna. Det är skönt att ha lämnat jobbtankar bakom mig, även om jag vet att jag behöver jobba i helgen. Det är fint att se framåt och få göra vad jag vill.

Idag ska göra ett nytt försök att ta mig till en bokrea. Jag letar efter en butik med många bra reaböcker och få kunder så att jag kan gå in. Är mina kriterier inte uppfyllda så avstår jag. Något annat jag avstår men saknar är att få fika på café. Allra helst med någon att prata med. Att få fika en någon annan är något jag verkligen längtar till. Mitt morgonkaffe är utsökt men jag saknar personliga samtal till kaffe.

Ju mer smittspridning, ny våg, och längre väntan på vaccin, desto längre bort kommer mina planer på det uppskjutna födelsedagskalaset. Att kunna ha en sommarfest känns inte längre möjligt, snarare sensommar/tidig höst. Men jag gissar att alla vill ta igen allt som missats så jag funderar på när det kan vara möjligt. Det är i alla fall ingen brådska med planeringen. Men viktigt att ha något att se fram emot.

Nu är det tid att förverkliga den här helgen, så att den inte fastnar i längtan.

4 tankar på “Fikatankar

  1. Klokt resonerat för jag tror tyvärr inte att det blir läge för några sommarfester heller. Möjligen i höst. Min kusin som ”nollade” i oktober senarelade sitt kalas till den 1/5. Något säger mig att det inte blir av. Förvisso ska vi vara ute men de har ett mycket stort umgänge så vi kommer att avstå om det blir av. När, var eller hur lilla I:s dop ska bli är också osäkert.

    Hoppas dagens planer går i lås!

    • Jag har varit på ett dop men det är så faktiskt tycker att det var en onödig risk, även om allt gick bra. Det är nästan omöjligt att hålla avstånd till de små, eftersom de är så bedårande att man vill hålla i dem. Jag längtar något oerhört till dess att det är möjligt.
      Jag ska inte ha något jättekalas men det är ändå en sammankomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.