Lång dag mot lång kväll

Tidig morgon inför dagens mötesrace. Så många viktiga möten av olika slag. Jag må vara trött men jag gör åtminstone nytta. Har knappt fått i mig kaffe idag men det gick bra ändå. Behöver byta dator strax innan 18.00 då nästa möte började. Ikväll var det nätverksträffa i mitt mentorprogram.

Det var en kul träff med många praktiska mingelövningar. Ikväll var det en blandning mellan mentorer och adepter. Jag hade dock otur och hamnade i en grupp där jag var ensam mentor. Jag kunde förstås ge mycket till adepterna men jag hade gärna nätverkat med någon mentor. Min tanke var att inta en något passivare roll ikväll, men istället blev det tvärt om. Det blev lite mycket för mig att finnas för alla. Naturligtvis gick allt bra men jag var så trött efteråt.

Skönt med tv-kväll. Ikväll gillade jag huset i ”Husdrömmar”, med de mysiga rummen. Tyvärr har jag precis avstått från att bjuda på ett liknade hus utanför Lund och det är nästan så att jag ångrar mig. Nåväl, mitt drömhus dyker nog upp inom sinom tid.

6 tankar på “Lång dag mot lång kväll

 1. Du har hektiska dagar!
  Så synd att du ångrar att du avstod att buda, men det var kanske inte exakt vad du sökte?
  Hennes hus blev fint, snabbt gick det också. Hade dock inte velat ha så många rum med sängar.

  • Men oj så många sängar, nej, jag hade nog fyllt med annat.
   Det var huset jag hade korn på, var inte rätt, inte för mig. Men det kommer väl fler chanser framöver.
   Ja, ibland är det mycket och så har det varit den senaste tiden. Jag behöver ta det lugnare och funderar faktiskt på att ge mig några timmar i morgon förmiddag.

 2. Lite otur att du kom som ensam mentor i gruppen men det verkade ändå vara givande.
  Jag tyckte om huset men inte läget fast det är självklart en smaksak. Jag hade dessutom valt att satsa mer på sällskapsutrymmen. Det kan ta tid att hitta rätt hus men genom att titta på många så inser man vad man vill ha respektive inte vill ha.

  • Kul att se så många olika hem och jag märker att jag dras åt de personliga. I går fick man ju inte se något av trädgården, på baksidan, men det är ju inte så konstigt vintertid. Hoppas på en uppföljning sommartid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.