Mitt liv som tvättmaskinsreparatör

En av nackdelarna med att bo ensam är att man måste hantera alla problem själv. Det finns igen här hemma att dela bördan med, bolla frågor och hitta lösningar tillsammans med. Man kan be andra om hjälp men av någon anledning måste åtminstone jag testa själv först. Jag vill verkligen vara självständig och lösa mina egna problem.

Min tvättmaskin är gammal men fungerar finfint. Det blir ju inte samma slitage som för en barnfamilj. För en tid sedan upptäckte jag ett läckage, som var lätt att identifiera och åtgärda, även för lilla mig. Den senaste tiden har ett nytt läckage väckt min uppmärksamhet. Det har varit litet men det finns. Sådant gör mig trött och jag har skjutit upp att ta tag i det hela. Men idag blev det gjort, jag har läst på och vips så har jag åtgärdat och löst problemet.

Jag vill verkligen inte ha en karriär som tvättmaskinsreparatör men jag är larvigt nöjd när jag löser dessa utmaningar. Jag kan mer än jag tror.   

9 tankar på “Mitt liv som tvättmaskinsreparatör

    • Väldigt mycket går ju om man försöker. Tyvärr är allt inte kul och det händer att jag löser en del problem ackompanjerat av grymtningar och någon lättare svordom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.