Kontorsdag

Behövde ta mig in till kontoret idag och tyvärr fanns inte cykel som alternativ idag. Alltså var jag förvisad till pendeltågen som går lite som de vill. Vi lever fortfarande i sviterna efter en tidigare urspårning och nu har alla ersättningsbussar försvunnit. Jag behöver alltså byta tåg några gånger och åka en omväg. Hur man ska åka för man försöka lista ut och det varierar hela tiden. Krångligt men jag har i alla fall lyckats ta mig både till kontoret och hem igen. Men det tog tid.

På kontoret var jag ensam, åtminstone på mitt våningsplan. Kändes lite konstigt och ensamt. På dagen gick det bra men på kvällen blev det nästan kusligt. Otäckt tyst. Jag fick i alla fall mycket gjort och det kändes bra. Någon lunch lyckades jag inte få men jag hade tur som hade en macka kvar i väskan efter frukosten.

Klockan är redan mycket men jag har en bok att lyssna klart idag. Det ger skön avkoppling tycker jag och jag vill ju veta vem mördaren är :-).

8 tankar på “Kontorsdag

    • Vid halv åtta släcks lamporna automatiskt och man får tassa fram i mörkret till en lysknapp, som ligger ganska långt bort. Innan jag lärde mig av knappen satt – oj så jag famlade. Jättekonstigt med så få lysknappar men det är nog inte meningen att vi ska där på kvällen, tänkte arkitekten.

      • Han eller hon tänkte nog att ni skulle vara hemma vid den tiden. Det smidigaste hade väl varit rörelsestyrd belysning.

      • Så kan det vara men verkligheten ser annorlunda ut. Det är rörelsestyrd belysning under viss tid på dygnet men inte kväll/natt. Jag tror att det är för att exempelvis vakter ska kunna rondera utan att tända upp hela huset. Jag vet själv hur jobbigt det är att jobba natt, när man vill ha dämpad belysning, och då blir man väldigt irriterad när lysrören drar igång pga av rörelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.