Lång, lång väntan

Sitter vid jobbdatorn och börjar bli less på vissa system. Jag skulle lämna jobbveckan tidigt idag men kan inte lämna förrän tid är attesterad i systemet. Har därför väntat in alla mina medarbetare, som förstås gör så gott de kan. Några snabba, andra behöver mer tid. Därtill måste alla komma ihåg att gå ur systemet innan jag kan komma in och attestera. Därtill en liten fördröjning som idag är en evighet.

Nu har det fått 2,5 timmar sedan min helg skulle ha startat. Naturligtvis har jag gjort annat under tiden, jag sitter inte bara och väntar, men jag börjar bli less på systemet. Det är ju inte alls logiskt att behöva logga ut och att det dessutom finns en fördröjning är ju galet. Jag kan bara vänta. Och vänta medan dyrbar helg försvinner för mig.

Så – nu har jag skrivit av mig min frustration – och det känns genast lite bättre.

7 tankar på “Lång, lång väntan

    • Det är ineffektivt, åtminstone denna funktion som förvisso bara är en liten del av hela systemet. Igår hade jag inte tålamod men vanligen har jag lärt mig att anpassa mig till tekniken. Men… jag vill ju att vi ska ha ett samhälle där det är teknik som nyttjas efter våra behov – inte tvärt om.

  1. Pingback: Minisemester | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.