Tiden försvann

Dagarna flyter fram, möten avlöser varandra och telefonen ringer i ett. Tacksam för att många samtal är så lyckade och blir så givande. Att så många problem landar hos mig är ju trots allt ett förtroende att jag lyssnar och löser. Och varje löst fråga ger energi.

Idag försvann tiden. Helt plötsligt hörde min adept av sig, som jag är mentor för, jag hade missat tiden med några minuter. Bara att be om ursäkt. Det blev ett fantastiskt bra samtal. Jag kunde ge henne stöd samtidigt som hon lär mig massor om hur man som ny i Sverige blir bemött, hur märklig vår kultur an te sig och vilka missförstånd som kan uppstå.

Det var fullt upp hela dagen och långt in på kvällen så det var först vid de senaste nyhetssändningarna som jag hann uppfatta att nya restriktioner men anledning av pandemin när på väg. Trist men jag har full förståelse för dem. Måste läsa på ordentligt vad som gäller och vad jag själv kan göra.

Tänk om pandemitiden kunde försvinna lika snabbt som min semester brukar försvinna!

4 tankar på “Tiden försvann

 1. Jag kan tänka mig att du är ett gott stöd för henne samtidigt som det är lärorikt för dig.
  För min del får pandemin gärna försvinna snabbare än snabbt!

  • Så skönt att det fungerar så bra med mina adepter. Vi har fin kontakt. Det är ju ingen självklarhet så jag är tacksam.
   Jo, den här karantäntiden lär inte bli saknad.

 2. Lite annat att sätta fokus på med adepten.
  Pandemin ja, det var inget nytt direkt. Inte som påverkar mig personligen direkt. Inte av det lilla jag fick fram igår. Får väl se om det vidareutvecklas.

  • Jag läste på lite med i går men allt är ju inte klart än men helt oberörd är jag inte. Min krets är ju redan minimal men det händer att jag behöver gå till apoteket och vissa specialaffärer och jag vill gärna köpa hem färdig mat från restauranger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.