Fredag med fika

I morse var det telefonen som väckte mig så jag började jobba direkt i sängen. Skönt att inte kameran var på. Vill inte gärna ha kollegorna i sängkammaren. I en paus fick jag i alla fall tid att klä mig så därefter vågade jag visa mig i bild. Kameran stängdes av igen under lunchmötet eftersom jag inte gärna vill äta i bild även om jag äter vid datorn. Det har varit en speciellt dag med storslagna beslut. Det är kul men så himla trist att inte kunna fira kollegorna fantastiska arbete på plats.

När arbetsdagen var slut gick jag till affären och köpte mig en semla. Det var jag värd till eftermiddagskaffet (det som intas 17.55). Jag lyssnade som vanligt på ”Spanarna i P1” och nu på kvällen har jag kollat på ”På spåret”. Jag hejade på Alfredsson&Billgren men har inget emot att Nordegren&Epstein vann. Jag gillar ju deras radioshow och alldeles nyligen var en kollega med i programmet vilket jag förstås är stolt över.

I övrigt är jag glad att jag fortfarande är vaken. Har en tendens att somna i soffan under fredagskvällarna. Kan det vara semlan som gav energi?

12 tankar på “Fredag med fika

  • Det är för gott för att enbart äta en tisdag om året. Å andra sidan så fasta jag inte heller hela vägen fram till påsk. Och om jag ska vara helt ärlig äter jag helst saffrans semla alternativt vaniljsemla så någon riktigt fastlagsbulle är det inte.

 1. Nordegren & Epstein gillar jag, deras radioshow passar mig, men tittar inte på ”På Spåret”, för lite tågresor för min smak. Tillhör dom som tar frågorna på kontaktledningsstolparna och signalerna utefter banan och en massa andra konstiga saker, tröttnade under följdfrågorna.

   • Jo, man kan ganska enkelt se vilket strömsystem som gäller på sträckan, likström som är vanligt i Europa i vissa länder eller växelström som vi och ett antal andra länder använder. Signaler är ganska lätta att tolka.

   • Jo, men även om man vet landet så kan det vara klurigt att veta vilken stad som avses. Jag kan absolut inte alla världens städer.

   • Vet man vilka spårfordon som trafikerar vilka sträckor och var det finns dubbelspår, fyrspår etc samt kan landskapet så är det enkelt. Jo, jag är lite nördig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.