Det rullar på

Vad hände med den här dag? Först var det morgon och sedan var det redan kväll trots att listan med dagens göromål inte alls var avprickad. Hur kan man jobba så hårt och ändå får så lite gjort?

Till slut kunde jag ändå stänga jobbdatorn och öppna den privata. Turligt nog kan jag lyssna på ”Spanarna i P1” via webben och med det var helgen inledd. Och helgen har jag längtat till. Jag har massor som jag vill skriva, en bok väntar på bibblan och en annan på ett utlämningsställe. Får nog skynda mig ut då det ska bli kallt, riktigt kallt.

Dagar och timmar rullar på och det är inte helt lätt att hänga med i farten. Men bättre det än att stå still.

8 tankar på “Det rullar på

  1. Jag vet inte hur det är med ditt jobb. Men hos mig avlöser mötena varann o det poppar upp chattrutor, mail trillar in, telefonen ringer, så om man bara hade fått lite arbetsro så hade det gått som en dans. Vissa dgr är jag lite mer strukturerad o bestämd o får stänga ner mail o telefon en stund för att veta av listan.

    • Jodå, möten, mejl, telefon, chatt… det pinglar och ringer överallt. Jag har försökt att stänga av push-funktioner mm men ibland är det mycket som är brått. Och jag är ganska dålig på att göra flera saker samtidigt , tyvärr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.