Lång dag mot AW

När jag vaknade i morse och kollade mejlen i telefonen var det som något exploderat. Som en ketchupeffekt där alla dålig besked kommer på en och samma dag. Bara att hoppa upp och sätta fart och hantera allt. Det finns inget annat att göra än att ta en sak i taget.

Framåt lunch blev jag sugen på asiatisk mat och gick till lilla restaurangen runt hörnet för att köpa en låda med lunch. Jag tycker att jag inte är där så ofta men idag när jag kom hann jag inte ens beställa eftersom tjejen visste vad jag ville ha. Oj så generad jag blev. Men det var gott!

Det blev full fart hela eftermiddagen för att hinna klart innan klockan fem. Idag blev det ingen promenad utan ett digitalt AW, vilket var trevligt. Skönt att få träffas och prata lite lättsamt. Men oj så jag längtar efter att få träffa alla igen.

8 tankar på “Lång dag mot AW

 1. Det ska du inte skämmas för tycker jag, det är ju bara roligt. Så var det när jag bodde i hemstaden. På Kinarestaurangen sa killen alltid till mig: Kyckling med jordnötter 😄Ändå var vi inte där jätteofta. Det är fortfarande det jag köper om vi nån gång äter där. Men han flyttade hem till Hongkong på åttiotalet och gifte sig.

  • Ha, ha, vilket härligt sätt att bli tilltalad med!

   Jag äter faktiskt inte samma varje gång. Det finns ett antal lunchrätter att välja på jag har smakat de flesta och har mina favoriter. Inte ens jag vill äta samma varje dag.

 2. Så skönt att en dag som började med en rivstart kunde avslutas på ett lite lättsammare vis.
  När vi bodde i stora staden så hade vår favoritpizzeria alltid koll på vad jag ville ha men så är det inte numera. Kanske en indikation på att vi borde hämta mat lite oftare…

   • Det är absolut en av anledningar till att jag går till ”min” restaurang så ofta. De höll stängt ett tag och vi fick tjata för att få dem tillbaka – det betyder mycket att ha dem i området. Sunk-puben har jag ingen anledning att stödja.

 3. Hoppas det blev en lugnare start på fredagen då …
  Inget att skämmas för – ta det som en komplimang att du är en stammis 🙂
  Ha en fin eftermiddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.