Koncentration

Tisdagen är en av mina favoritdagar på jobbet då jag ofta inte har så många möten och kan jobba på koncentrerat utan att bli störd. Mina medarbetare sitter i andra möten under tisdagen och det syns i min kalender. Idag hade jag bara tre möten. Det medförde flera timmars ostört arbete där jag hann tänka, räkna och skriva. Paus för lunch hann jag också med och det blev rödbetsbiffar och keso. Rödbetsbiffarna var delikata men jag bör fixa annat tillbehör.

Tyvärr missade jag att stänga ner vid 18.00 som planerat och någon timme senare fick jag bråttom till ett utlämningsställe för att hämta ett paket innan stängning. Det var kallt och mörkt och dessvärre blev det bara en kort promenad då jag var för illa klädd, framförallt för få reflexer. Jag gick en runda på gångbanor med bra belysning.

Paketet var just paket. Eftersom jag inte kan fira min stundande födelsedag med gäster pga pandemin, så unnar jag mig egna presenter. Det kan vara sådant jag länge suktat efter men inte unnat mig. Häromdagen hittade jag smycken från Sägen som jag vill ha. Jag gillar deras återbrukstänk och attraheras av deras design. Vad det blev kan jag ju inte visa förrän jag får öppna paketet. Härligt att ha något att se fram emot.

6 tankar på “Koncentration

  1. Dom bästa presenterna ger man till sig själv, då får man det man verkligen vill ha. Jag är en riktigt tråkig typ som aldrig firar mina födelsedagar, närmar mig 60 och den dagen kommer enligt gammal god tradition inte att firas.

  2. Dagens lunch lät inte dum alls faktiskt och rödbetsbiffar brukar vara gott. Dessutom är det inte fel att få in lite vegetariskt då och då.
    Klart att du ska unna dig fina presenter för dagen får ju inte passera obemärkt!

    • Kött är lätt att välja bort men jag äter både ägg och vissa mejeriprodukter så även om grunden kan vara vegansk så är det sällan det helt och hållet. Vet inte riktigt vad den varianten heter. Men visst äter jag både fisk och kött lite då och då även om det blir allt mer sällan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.