Ingen aning

Ikväll blev jag uppmärksammad på att jag missat det mycket spännande diskussionen om vem som är nästa ”Ica-Stig”. Tydligen är det en stort sak, tidningar skriver om det, analytiker uttalar sig och man kan till och med satsa pengar på det. Hur kan det blir så stort?

Å andra sidan, när man väl börjar läsa om det så börjar hjärnan fundera, helt av sig själv. Men nej, jag anar inte vem som vill ha ett sådant uppdrag. Eller jo, Paolo Roberto behöver ju ett jobb men jag förutsätter att det inte är han.

15 tankar på “Ingen aning

  1. Haha … ibland undrar man – hur kan en sån sak bli så viktig? ICA har dessutom en tävling, där den som gissar rätt först kan vinna ett presentkort på 10 000 – på ICA då förstås.

      • Nej, nej! Jag är verkligen inte säker. Jag har inte hittat några ledtrådar alls förrän i sista filmen. Även där är jag kluven… vad som är för upplysning och vad som är lurigt. Tror de gör allt för spänningen. På söndag är det tydligen dags för avslöjandet.

      • Ja, så är det. Personligen tycker jag Kenos reklam, när det satt några män i solstolar på stranden, den ena undrade vad de gjorde? Jobbar! Blev svaret. Den var bra, då i reklamens början. Likaså Åke, som vunnit på Lotto. Men Ica är ju en riktig följetong.

    • Det lär vi få göra. Kanske är det den här typen av lättsamma diskussioner och engagemang som behövs nu är mycket annat är jobbigt. Mycket roligare att leta ledtrådar om Ica-Stig än vaccin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.