Uppdateringar

Ikväll blev det dags att ta tag i min nya dator. Det är inte jättesvårt, mycket sker per automatik men samtidigt är det mycket som kan bli fel om man inte ser upp. Efter att antal timmar, lite urk och stön, har jag i alla fall fått igång allt. Men jag har mycket kvar att lära och att flytta mellan datorer. Det kommer att krävas fler kvällar.

När jag agerar IT-tekniker, börjar jag med rak rygg och huvudet högt. För varje bekymmer som kommer blir surare och surare. Sedan, när jag löst alla problem, är jag trots allt ganska nöjd. Jag erkänner att mina sämsta sidor kan komma fram vid IT-strul men eftersom jag är ensam här hemma så är det ju ingen som ser.

Nu ska det bli skönt att få sova.

Annons

9 tankar på “Uppdateringar

    • Tänker att det krävs en viss livserfarenhet för att våga erkänna och även visa att man blir sur. Jag är inte stolt över det, men det är mänskligt.

  1. Jag är väldigt tacksam över att Husse är en fena på datorer och kan allt det tekniska på sina fem fingrar. Det gör att jag överlåter det mesta på honom. Medaljens baksida är väl att jag blir lite bekväm och inte lär mig lika mycket men samtidigt så är det väldigt smidigt att inte behöva bekymra sig över den biten. Learning by doing är ju annars det som jag tror på…

    • Det finns en hel del saker jag gärna delegerar till andra. Men precis som du skriver så lär jag ju mig och känner mig ganska nöjd och stolt efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.