Broddar

Broddar har väl inte riktigt varit min grej. Jag har ett par skor samt ett par kängor av märket IceBug med inbyggda broddar som jag använder när det är riktigt halt överallt när jag är ute och promenerar. Däremot, om det bara är fläckvis halka eller om jag ska in någonstans, så är jag inte så förtjust i dem. Jag tycker att det blir väldigt halt att gå på golv med dem.

Lördagens promenad tarvade broddar och det kändes tryggt att gå. Men som befarat så var de riktigt hala när jag skulle hämta en beställningar i en butik. Snabbt ut i snön igen blev lösningen.

Av någon anledning blev det en ovanligt lång promenad och jag var ute i flera timmar. Det kändes riktigt skönt. Trots broddar i skorna så märktes det ändå att jag spände mig på ett annat sätt än om det är barmark. Det är en annan trötthet i benen och kanske kan det blir lite träningsvärk. Eller så blir det en ny promenad.

3 tankar på “Broddar

  1. Så tycker jag det är med vanliga broddar, att det blir väldigt halt i affärer. Dumt, för man går ofta dit. Har funderat på Icebugs sen jag hörde talas om dem, men tycker det är väldigt mycket pengar för den lilla tid vi har halka. Fick fina broddar av Sonen en jul, men de var inte bra på mina skor. Gled i sidled hur jag än spände dem.

    • Vissa år använder jag dem mer, andra mindre. Jag tycker att säkerhet och hälsa är viktigt därav inga problem att satsa några kronor för säkra kvällspromenader. Men till handling på stormarknaden krävs andra kängor.

  2. Pingback: Rårörda lingon | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.