Det är ingen ordning på mig

Jag tillhör den grupp av människor som är klädd en stor del av dagen. Dvs jag klär alltid om, även om jag bara är hemma och jag har ”jobbkläder” hela dagen utan att byta om till mjukare varianter på kvällen. Jag känner mig inte bekväm om jag inte är ordentligt klädd. Igår råkade jag dock smitta ner mina byxor, hade bråttom och rykte till mig ett para svarta vida byxor i mjukare material som jag brukar ha till kavaj. Kavaj har jag dock aldrig hemma. Tog samma byxor idag och på eftermiddag insåg jag mitt misstag. De byxor jag har på mig är i flanell och är ju snarare pyjamasbyxor än snyggbyxor. Modellen är faktiskt helt lik, även färgen så det var först idag jag märkte en ficka som inte finns på snyggbyxorna. Visserligen ingen som såg, men jag vill ju inte ha det så. Jag måste ju ha koll.

Även dagens mat blev lite bakvänd. Frukosten var oäten vid lunch, så kalla frukostsmörgåsar omvandlades snabbt till varma lunchmackor. Till det blev det soppa. Jag brukar ofta ha färdigsoppa hemma, bara att värma, jag tycker att det är gott på kvällen men däremot äter jag det aldrig till lunch. Men det var gott. Så nu på kvällen blev den en lunchomelett och det gick också bra. Det är ju bara jag som vet att det är bakvänt. Det viktigaste är ju att jag äter lagad mat och idag har jag dubbel-lyckats.

Det är alltså ingen ordning på mig idag och inte mycket blir rätt. Men det blir ju väldigt bra ändå.

6 tankar på “Det är ingen ordning på mig

  • Båda byxorna är sköna men de i flanell är varmare och inte lika glansiga. Men vem tänker på det?
   Jo, frukosten får jag inga godhetspoäng för men jag är ändå ganska nöjd med dagen.

 1. Det fungerade säkert alldeles utmärkt även om det blev fel byxor. Själv byter jag aldrig om när jag kommer hem utan har samma kläder även på kvällen. Husse däremot slänger gärna på sig ett par mjukisbyxor men det är inte min grej.

  Dagens mat lät riktigt bra även om den missade frukosten genererar ett minus i protokollet.

  • Jag kan ju förstå varför många väljer att ha mjukare kläder när de sitter hemma och jobbar. Det är varmt och skönt även om jag själv föredrar att vara mer klädd.

   Får bli bättre på frukost i morgon.

 2. Jag har alltid ”vanliga” kläder på mig, även när jag jobbar hemifrån. Jag har ibland har mjuka byxor med kostymstuk, men att byta om till nåt annat efter jobbet skulle inte falla mig in, möjligtvis om jag behövde ha specialkläder på jobbet, men ett sånt jobb har jag inte haft på länge (tack och lov)

  • Jag har ju heller aldrig bytt om men förstått att det är ganska vanligt. Men det kanske beror på vad man gör. Om man tränar efter jobbet så byter jag nog inte tillbaka till strumpbyxor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.