Belöning

Började dagen men att skriva på min roman. Har kommit på att det är bra att ta hand om nattens tankar direkt, alla idéer som kommer när jag slappar av. Det gick bra och helt plötsligt när jag tittar, ser jag att jag passerat ytterligare ett delmål. Jag har tagit mig över en rejäl tröskel och jag är både stolt och glad. Ännu ett viktigt delmål på väg mot slutmålet. Efter en galant segerdans bestämde jag mig för att unna mig en present och jag valde att få en dator. Med glada steg klev jag ut i snöyran för att hämta hem min belöning. Det är lycka!

Generöst med en så pass dyr present kan tyckas men om jag ska vara helt ärlig har jag behövt en ny dator under många år, så det var verkligen skönt att få det gjort. Datorn kom hem tryggt men tyvärr fick jag inte med mig allt jag behövde så installationen får dröja någon dag. Jag anar att jag även behöver rusta mig med mer tålamod innan jag sätter igång.

Kanske blir det något mer firande ikväll. Eller så nyttjar jag tiden till att skriva lite mer.

12 tankar på “Belöning

 1. Grattis till att ha passerat ännu ett delmål och grattis till nya datorn. En bra present till dig själv och något som du verkligen behövde och garanterat kommer att använda. Vad valde du? Själv har jag en HP på jobbet men hemma alternerat jag mellan Asus och Mac. Lika nöjd med alla tre faktiskt.

  God söndagskväll!

  • Tack! Det känns väldigt bra.
   Jag har valt en Acer. Även jag har en HP på jobbet har fastat för denna. Egentligen blir jag nog nöjd med vad jag än väljer eftersom jag mest skriver och mejlar. Stor skärm är viktigast för mig som ser dåligt.

  • Tack! Det blir så mycket mer motiverande med delmål, tydlighet och belöning. Det behöver ju inte vara stora belöningar men uppmärksamheten är viktigt för att orka hålla ut.

 2. Grattis till den nya datorn, själv kasserade jag en dator i helgen, en liten bärbar dator från 2008 som nu inte längre gick att uppdatera. Jag kommer verkligen att sakna denna. Men datorer i denna storlek har helt ersatts av surfplattor.

 3. Grattis till att det går bra med skrivandet och Grattis till nya datorn! Det brukar vara lite tålamodsprövande innan man är klar med installation och sån man vill spara från den gamla datorn, men sen blir det bara bättre 🙂

  • Tack! Jag är så glad för att ha skrivandet som intresse i dessa tider. Men datorn, jo, det kommer att krävas en viljeansträngningen innan den är klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.