Inte riktigt min dag

I morse vaknade jag medan det fortfarande var förmiddag och det känns ju som ett steg i rätt riktning. Jag kände att det här bli en bra dag. Men riktigt så har det kanske inte blivit.

 • Har beställt en pump till ett liggunderlag men det visar sig vara slut. Det verkar som att de har slutat tillverkat pumpen. Utan pump, ingen luft i liggunderlag = helt obrukbart. Surt.
 • Har på tredje försöket lyckats komma åt den postförsändelse som väntat på mig på kontoret. Eftersom det inte lades i mitt postfack, trodde jag att det var ett paket eller myndighetsförsändelse – därav mina extraturer till kontoret – men det var ett julkort. En helt onödig resa (eller rättare sagt tre resor).
 • Fyller jämt i februari och har sedan länge ställt in större kalas men hade hoppas på att kunna göra något trevligt den dagen. Men alla de restauranger jag tänkt besöka alt beställa mat ifrån är stängda. Det finns hotell men det blir svårt med mat när restauranger stänger vid 20.00. Jag hittar inget roligt att göra den dagen, hur kreativ jag än är. Surt.
 • Gjorde ett ärende och blev oerhört illa bemött av delar av personalen, eller rättare sagt chefen. Det är sällan jag bara lämnar ett ställe med tårar i ögonen men så var det idag.

Jag var så trött när jag kom hem, efter alla motgångar. Jag somnade på soffan och därmed har jag sovit bort den tid jag vann i morse. Men det är kanske en sådan dag idag.

13 tankar på “Inte riktigt min dag

   • Jag fyller jämt i maj o det kommer nog inte vara läge för fest då heller. O min bästa vän fyller jämt redan om ett par veckor. Det blir mkt att ta igen 2022 😂

   • Jajamen, oj så mycket som ska firas framöver.
    Fest blir det inte nu men jag hade gärna gjort något extra för att sätta glans på högtidsdagen.

 1. Du behöver säkert sova. Kalas ja det är så tråkigt. Yngsta fick ju ställa in sitt 30 års kalas. Antar det är samma för Mellan nu när hon blir 35

  • Jag har inga problem att skjuta upp kalaset men jag hade gärna velat göra något speciellt och minnesvärt på den dagen, med bara någon enstaka vän.

 2. Ingen bra dag precis. Tre vändor till kontoret för ett julkort… Man kan bli matt för mindre.
  Kalaset får du ta vid ett senare tillfälle men jag hoppas dagen ändå kan firas på något sätt. Att bli så illa behandlad är verkligen inte roligt. Om en sådan situation skulle uppstå vill jag hellre bli arg än ledsen. Oftast blir man så paff över hur en del kan bete sig att man inte riktigt hinner fatta sig.

  • Nu har jag lämnat gårdagen bakom mig. Att göra födelsedagen lite speciell får jag jobba vidare med även om det är betydligt svårare än jag kunna ana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.