Klarsynt

Vaknade som vanligt alldeles för sent efter en natt med många konstiga drömmar. Eftersom jag är ledig så accepterar jag sovmorgonen. Hann sitta en stund och skriva på förmiddagen och glömma tid och rum.

Dagens viktigaste uppgift var att gå till optikern och hämta ut mina nya terminalglasögon. Det tog nästan en månad för glasögonen att bli klara men nu sitter de på näsan. Fantastiskt. Allt är så mycket klarare. Nu håller jag tummarna för att även huvudvärken ska försvinna, det vore en stor lycka för mig.

Handlade med mig lite mat hem. Jag lagar sällan man och så är i ledighetstider kan det dröja många dagar innan jag äter ett lagat mål. Nu har jag i alla fall fyllt på med några rätter i kylskåpet så att levernet blir lite mer näringsrikt.

10 tankar på “Klarsynt

 1. Dessa drömmar. Inatt visade Persbrandt mig hur man skulle fixa sina ögonbryn. 😂😂😂
  Bra där med handlingen och så skönt med glasögonen! Håller tummarna att huvudvärken försvinner. Kanske ordentliga måltider kan påverka den också!

  • Hoppsan vilka jobbiga sanningar du lägger fram :-). Jo, synen är ju det som påverkar huvudvärken mest men den blir ju inte bättre av dålig mat och för lite frisk luft. Men snart har jag sovit ikapp och då blir det lättare.

 2. Drömmer mycket, men kommer oftast inte ihåg om vad … det känns så klart och tydligt just när jag vaknar, men sen är det bara borta.
  Hoppas nu din huvudvärk försvinner!
  Hm … äta bör man … ja, jag vet att du vet, men ett lagat mål mat om dagen är nog bra.

  • Glasögonen är en stor skillnad mot tidigare. Allt är så klart och tydligt och jag behöver inte sitta med näsan nästan ända framme vid skärmen.
   Jag behöver verkligen skära mig med maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.