Sista arbetsdagen innan jul

Har bestämt att denna tisdag är sista arbetsdagen innan jul. Sedan får det vara nog. Hade väldigt svårt att komma upp i morse då sömnbristen är påtaglig. Hade tänkt mig att jobba i pyjamas då dagen var helt fri från möten. Men så kom insikten att ett dokument behövde skrivas under och jag behövde ta mig till kontoret. Alla arbetsuppgifter kan inte göras hemifrån och då måste jag till arbetsplatsen.

På jobbet satt en ensam vakt, ingen syntes till men på mitt kontorsplan hittade jag en person som jag pratade med. På vägen hem igen stötte jag ihop med min chef (som också skulle signera papper) och vi fick ett samtal på tre meters avstånd. Väldigt kul att ses. Jag må jobba mycket men han jobbar ännu mer och börjar se sliten ut. Vi kom överens om att ta det lugnt i jul.

Har plockat upp paket på olika utlämningsställen och hämtat upp en del varor. Hade tänkt tvätta bilen men det har regnat hela eftermiddagen och kvällen. Hade även tänkt jobba klart på kvällen men ett krånglade internet har hindrat mig. Grymt irriterande så nu måste jag göra klart det sista i morgon innan jag kan ta jullov. Men snart så.

6 tankar på “Sista arbetsdagen innan jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.