Generad

Igår kväll, efter halsbandspyssel och paketinslagning, satte jag mig vid jobbdatorn. Behövde fixa några saker inför fredagens möten. Tiden rann iväg och efter ett tag inser jag att vi är fler inne i samma dokument och jobbar. Det är min chef som undrar vad jag håller på med. Ser på klockan som visar 00.42. Hjälp, jag blev så generad. Jag kände mig så påkommen med en gammal ovana. Det blev en skarp order från chefen att marscher i säng och vi sa godnatt. Naturligtvis ska ingen av oss jobba så sent men jag kände mig verkligen dum och det tog ett tag innan jag kom ner i varv.

Dagen har varit fulltecknad, mötet som jag förberedde fungerade bra trots det bryska avbrytandet i natt. Har varit på en avtackning av kollega som går i pension samt två julmingel. Tyvärr vann jag inget pris för mitt fina halsband men det gick bra ändå. Det är ju skönt att det snart är jul.

Jag kommer visserligen att jobba även i nästa veckan men jag hoppas få vara ledig den 23 så jag slipper handla till föräldrarna på julafton.

Nu är jag väldigt trött och ser fram emot en sovmorgon. Hurra för helg!  

6 tankar på “Generad

  1. Så bra att han kom på dig för vid den tiden ska du inte jobba! Unna dig nu att vara ledig i helgen. Kom ihåg att ingen är oersättlig när det gäller arbetet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.