Stormsteg mot lugnare tider

Det känns som att denna vecka är slutspurt. Många är lediga nästa vecka så detta är sista veckan som är fylld av möten. Alla försöker hinna klart så mycket som möjligt, även jag. Förutom vanligt jobb så har vi en hel del julavslutningar att fixa med och de är ju svåra att skjuta på framtiden.

När alla möten var avklarade idag, satte jag mig i bilen för att åka runt och plocka upp paket som jag beställt. Av någon anledning kommer de till olika utlämningsställen. Ganska opraktiskt med det är ändå mycket bättre än att handla i fysiska butiker.

Nu ska jag ske till att skapa någon fin julklädsel till morgondagen. Tänkte att det borde gå att göra ett halsband eller liknande av julkulor. Jag vill ju inte bege mig ut för att köpa en jultröja eller tomteluva så jag hoppas att min kreativitet räcker.

13 tankar på “Stormsteg mot lugnare tider

 1. Så dumt att paketen kommer till olika ställen men det är väl olika transportföretag misstänker jag. Här har vi haft förmånen att kunnat få nästan allt levererat till dörren vilket har känts bra. När det handlar om utlämningsställen finns det bara två vilket är klart greppbart.

  Med lite kreativitet kan man komma väldigt långt så det går säkert bra!

 2. Jag brukar få paket till tre olika ställen, men alla tre ligger i närheten, promenadavstånd även om det regnar m a o. Handlar en hel del i fysiska butiker, men jag har ju haft Covid-19, så för egen del känner jag ingen oro, men håller behörigt avstånd till andra. Har dock inga fler paket att hämta innan jul.

  • Har ingen lust att kånka på stora paket i många regniga kilometrar. Tyvärr har väl antikropparna både begränsad och okänd livslängd som det hoppet är inget jag vågar tro på. Jag räknar med att alla jag möter kan sprida smittan vidare, även om de inte ser sjuka ut.

   • Mina paketutlämningsställen ligger bara några minuter bort, så jag har lite andra förutsättningar. Antikroppar, man kan alltid diskutera vad det innebär, men då det inte finns någon kunskap hur immun man är övertid har jag bestämt mig för vad jag tror på. Jag tror på att man är immun över en viss tid, förmodligen över en längre tid, men fortsätter att hålla avstånd till andra, men är inte rädd för egen del.

   • Just eftersom kunskapen är begränsad så tror jag man behöver var extra restriktiv och inte ta onödiga risker. Konsekvenserna är alldeles för allvarliga om man råkar för smittan vidare till känslig person.

   • Jag har bara en känslig person i min närhet, min pappa (och hans fru), dessa träffar jag bara utomhus på mycket behörigt avstånd eller digitalt, min mamma är död sedan väldigt länge. Beter mig ute på stan, men känner mig för egen del trygg i visheten om att jag haft corona.

 3. Alla postnord kommer till Coop. Dhl och schenker till kiosken. Rätt bra. Här är ju inga avstånd direkt heller, så det är snabbt fixat. Kan tänka det är värre hos dig.
  Hoppas du julpyntar dig bra😉vore kul att se!

  • När det kommer till lilla närbutiken är det bra, men märker nu att mycket kommer till ett större köpcentrum, 5 km bort. Vill helst inte dit och trängas med folk men så är det.

   Ska försöka ta en bild av mina fina halsband!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.