Lite irriterad på mig själv

Dagarna rinner iväg och jag gör mitt bästa för att hinna få allt gjort och finnas till för alla som behöver mig. Smet iväg från datorn lite tidigare idag för att ta mig till biblioteket. Det är inte öppet som vanligt men man kan reservera böcker och hämta ut i en lucka. Förberedda mig noga genom att skriva upp reservationsnumren på ett lapp. Men förstås glömde jag lappen hemma vilket irriterade mig. Fick leta upp numren via mobilen och skrev en ny lapp. Det visade sig vara i onödan då de bad om efternamn. Damen i luckan var dessutom ganska otrevlig, snabb på att stänga dörren innan man knappt hann säga sitt ärende. Men jag fick i alla fall böckerna och det är ju det viktigaste.

Under kvällen har jag haft både radio och tv:n på när jag suttit och jobbat. Övervägde att stänga av någon men övertalade mig själv med motiveringen ”Jag har ju två öron”. Även det gör mig irriterad på mig själv.

Det är inte lätt att var jag.

9 tankar på “Lite irriterad på mig själv

  1. Pyssla om dig själv, annars orkar du inte pyssla om andra. Man smiter fö inte från datorn, man går i väg från datorn, det gjorde jag mitt på dagen i dag. Jag lämnade datorn påslagen och promenerade till Hemköp för att handla mat, för äta måste man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.