Det blå

På Facebook har jag sett bilder men en liten, liten skärva av blått. Men min himmel är mörkgrå ända tills det mörknar. Ja, jag är lite avundsjuk och hoppas att snart få se solen igen.

Dagen har ändå känts lång. Jag hade ont om tid, hade inte möjligt att gå ut för lunch och kylskåpet hade inget gott att erbjuda. Hårt bröd är ok men lite trist tycker jag. Jag längtar efter god mat.

Dagens spänning var att se fram emot julkalender svt. Jag tycker att den är fint gjord i år med massor av roligheter i detaljer, om man nu upptäcker dem. Finurlig!

Ja, det är alltså en ganska trist måndag.

8 tankar på “Det blå

  1. Har förstått att många utanför den traditionella målgruppen (barnen) följer årets adventskalender, jag såg min sista adventskalender 1972, en socialrealistisk skildring av livet i ett höghus i en förort i sann 70-tals anda. En adventskalender jag starkt ogillade, min mamma fortsatte dock att följa adventskalendrarna fram till sin bortgång (hon tillhörde nog inte heller den primära målgruppen). Strötittade på några adventskalendrar med sonen när han var liten, men nu kollar han inte längre, lite för stor.

  2. Visst är den spännande! Men… om nu inte Anna-Karin och han finns, vem uppfann det svarta hålet och hur kom det till vinden?
    Men Sören slapp bli innebränd. Han vet ju att det är olika tjejer.
    Solen glimtade till vid ett par tillfällen idag. Så det finna hopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.