Lucia

Det blev lucia dag i år igen och numera känns det ganska naturligt att leta efter digitalt firande. Lugnt och skönt när jag själv vill dvs jag slapp gå upp tidigt i morse. Det känns mindre naturligt att fira i gråhet och duggregn, åtminstone inte önskvärt.

Större delen av dagen har jag tillbringat på kontoret och där var jag ensam. Fick en hel del gjort och det var skönt. Det är en fröjd att få jobba ostört och det är en fröjd att få sitta vid ett bra skrivbord, har en stor skärm och en bra stol. Åh så jag längtar tillbaka till kontoret.

I år följer jag julkalendern på svt. Hur ska de gå för lille Sören? Jag behöver nog gå upp tidigt i morgon för att se.

10 tankar på “Lucia

  1. Jag har bara sett ett avsnitt så jag har ingen koll alls på kalendern nu. Det blev en annorlunda lucia men förhoppningsvis kan vi ta nya tag nästa år.

  2. En gång i tiden åkte jag alltid in till kontoret på söndagarna, eller rättare sagt jag promenerade dit och arbetade därefter på jobbet tills kvällen infann sig, men jag har kommit över den fasen i mitt liv.

    • När jag bytt till det här jobbet, efter mitt uppehåll, lovade jag mig själv att inte jobba för mycket. Det löftet har jag tyvärr inte lyckats med. Och det blir bara svårare nu är jag sitter hemma och jobbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.