Många steg

Det har blivit många steg i dag. Började tidigt i morse och för att ta mig till en massör. Har velat länge om det är lämpligt eller ej, men jag behövde får hjälp att få bort min huvudvärk. Hittade ett ställe som jag kände förtroende för och massören hade både munskydd och visir medan jag låg på mage och fick rygg och nacke masserad. Och ja, huvudvärken börjar lätta så det känns som att jag gjorde ett bra val för hälsan.

Eftersom jag befann mig i stadsmiljö passade jag på att promenera och fönstershoppa. Det har varit mörkgrått hela dagen, lätt duggregn och ingen vidare adventsstämning. Men det blev i alla fall många steg och nu är jag trött i benen.

Har även inhandlat en del julklappar, både digitalt och fysiskt. De flesta är till mig själv. Jag måste ha varit väldigt snäll i år eftersom det blev en del lite dyrare presenterar. Nu på kvällen har jag varit på stormarknaden. Jag brukar handla ganska sent och vid 20.30 en lördagskväll brukar det vara lugnt. Det märks att julen närmar sig för det var lite mer folk än en vanligt lördagskväll. Men förstås mycket lugnare än andra tider.

Nu ska jag vila benen.

10 tankar på “Många steg

  1. I år köpte jag en julklapp, precis som vanligt tillfaller den sonen. Min pappa (snart 83) och hans fru är tämligen ointresserade av julklappar, precis som jag. Min yngre bror och jag har sedan ett antal år slutat med julklappar, ekonomiskt en vinst för mig då hans familj och barnaskara är mycket större än min (hans barn är dock betydligt äldre än min snart femtonårige son).

    • Jag älskar att ge presenter. Mina föräldrar och jag har numera infört en gräns att man får ge max 5 paket till respektive person. Brorsan, hans dotter med familj får självklart massor av paket, ibland får jag något av dem, inte bland inte. Brukar även ge en hel del till min farbror samt en del vänner. Och så alla klappar till mig själv!

  2. Det var mycket friskvård för dig idag.
    Min massör sa att hon är livrädd för att bli sjuk. Blir hon långtidssjuk så kursar hennes verksamhet och då har hon inte råd att bo i sin lägenhet. Så hon är ytterst försiktig. Det tror jag är lika för de allra flesta i kontaktyrken.
    Godnatt!

    • Jag älskar att ge bort klappar men det är inte så dumt att få av mig själv heller. Det blev faktiskt även en nyårspresent för att det nya året ska bli bra. Men självklart, att huvudvärken släpper är värt så mycket mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.