Konsertminne

Jag går inte särskilt ofta på konsert. Jag lyssnar förstås på musik men inte så hängivet och jag har få idoler. Förra året jag i Örebro och lyssnade till Jakob Hellman. Jag diggade Hellman som ung och gör det fortfarande. Och självklart gick jag på konserten med min vän sedan tonåren, vi som var på Hellmans konsert för 30 år sedan. Nu har det gått nästan exakt ett år och i morse kom ett meddelade från min vän om att göra om vår succé. Tydligen har Hellman släppt biljetter till nästa år. Ja, självklart ska min kompis och jag gå!

Egentligen är jag inte helt förtjust i att boka biljetter ett i år i förväg särskilt inte nu när företag går in konkurs. Men ibland kanske man får vara lite rockrebell och våga.

Medan jag längtar till nästa höst så lyssnar jag på de gamla Hellman-låtarna, som är precis så bra som jag minns dem.

Annons

10 tankar på “Konsertminne

  1. Jakob Hellman har jag ingen uppfattning om, men gick en gång i tiden ständigt på konserter på den tidens musikscener i Stockholm. Reste även i skiftet mellan 70- och 80-talet flera gånger årligen till London för att se den tidens stora grupper, men mitt intresse för musik är numera ganska så svalt. Vet inte varför det blev så, lyssnar ganska sällan på musik numera.

    • Även mitt musikintresset var större som ung och har minskat med åren. Jag lyssnar visserligen gärna på sommarfestivaler, typ stadsfester, det kan vara kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.