Ny vecka

Måndag igen och en ny vecka tar fart. Sitter som klistrad framför datorn hela dagen. Idag tog jag i alla fall eftermiddagspromenad innan jag fortsatte en lång bit in på kvällen. När jag inte jobbar försöker jag skriva och det går segt. Men det är bara att fortsätta.

Det bästa med dagen är att jag hittat en skön klädsel med klänning och tight. Det är skönare med tights än strumpbyxor och med klänning känner jag mig klädd samtidigt som det är mjukt och ledigt. Perfekt, tycker jag.

Det sämsta med dagen var ett brev om en av de gravar jag sköter om. Brevet hävdar att gravsten inte är säker och hänvisar till olika regler. Men, eftersom gravstenen ligger ner så kan det inte stämma. Något måste ha blivit fel, och det måste jag reda ut på något sätt. Förhoppningsvis är det enkelt men det tar min tid, som jag inte riktigt har och det irriterar mig.

13 tankar på “Ny vecka

 1. Skönt för dig om det är fel. Har sett massor av gravstenar de tagit ner för att de varit osäkra. Det ser jättetråkigt ut.
  Tights är verkligen skönare än strumpbyxor. Inte för att jag har något av det särskilt ofta.
  Duktigt att komma ut på promenad, önskar jag kunde sagt detsamma, men latheten segrade även denna dag.

  • Det borde vara lätt att bevisa att den ligger ner något har ju blivit fel så det kan ta tid att reda ut tänker jag, och jag vill helst inte resa dit.
   Jag vill minnas något om att du hade dubbla strumpbyxor som gördel eller hur det nu var?

   • Haha, nja jag klippte av benen på ett par strumpbyxor och hade som typ gördel under klänning i somras. Så inga hela strumpbyxor. Bara ett par avklippta. Det funkade kanon.

   • Kreativt. Jag har under många år varit en klänningstjej så jag har slitit ut många strumpbyxor till en avsevärd kostnad.

 2. Bra att du tar dig tid för en promenad i dagsljus … det måste fresta på att sitta vid en dator så många timmar.
  En liggande gravsten kan väl knappast utgöra någon fara! Den mänskliga faktorn spelar nog in här och någon har förväxlat gravarna.

  • Jag ringde idag men mannen var inte på rätt plats utan skulle återkomma. Fick ringa flera gånger då det var upptaget, och mannen lät trött så jag anar att jag inte var den första som ringde. Han har dock inte ringt än så vi får väl se vad som händer med graven.

  • Misstänker det. Mannen som jag sökt har lovat att återkomma så vi får väl se hur det går.
   Förövrigt bra uppdrag för kontrollanterna som skickar med ett kostnadsförslag till alla. Bra affärsidé!

 3. En liggande gravsten brukar ytterst sällan kunna utgöra någon större fara så det måste ha blivit ett missförstånd. Ärligt talat så tycker jag det känns ganska så oseriöst att ett kostnadsförslag var bifogat. Hoppas du får kontakt med rätt person snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.