Läsplanering

Under kvällen har jag funderat på min läsning. Har noterat att biblioteket har öppet några dagar till. Nästa vecka stänger de lokalerna. Äldre kan få böcker hem och vi andra ska tydligen kunna reservera och hämta ut i påsar på något sätt. Min tanke är att se till att lämna det som ska lämnas och fundera över om jag behöver låna något eller om jag ska passa på att läsa ur mitt hemmabibliotek.

Det är ju larvigt man mycket man får lust att låna när det är blir lite svårare. Men, med min fina planering kommer det att gå bra. För mig känns det bättre med lite kontroll och det har jag skaffat mig nu.

4 tankar på “Läsplanering

  1. Själv tänker jag lämna en hög med böcker och jag har en del att hämta. Än så länge har vårt bibliotek öppet men det kan säkert ändras med kort varsel. Utan böcker vill jag i alla fall inte vara.

    • Böcker är verkligen viktiga nu. Turligt nog har jag en hel del böcker här hemma men ibland vill man läsa något annat eller något nyare. Jag tror att det långtidslån som gäller ny, typ 6 veckor så jag kan ju bunkra lite och gå sällan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.