Sovmorgon?

Det är fredag och jag har semester. Jag har tagit en extra semesterdag. Planen var att åka till Strängnäs, bo på hotell och skriva hela helgen. Pandemin sätter stopp, det blir ingen resa och jag stannar hemma. Det är inget som hindrar mig från att vara ledig, så idag ska jag semestra och satsa på återhämtning.

Hade tänkt mig en lagom sovmorgon. Behövde ta ett jobbmöte kl. 09.00 och tänkte sova till typ 08.55. Det tyckte inte trädgårdsarbetarna. Vid 06.30 drog de igång lövblåsningen och med gamla fönster så går ljudet rakt in i sängkammaren. Varför är det alltid så? Nu menar jag absolut inte att klandra deras jobb, det ser fint ut. Däremot har jag funderar över om man skulle bli gladare med information, så man kan ladda med extra öronproppar.

Nu är jag i alla fall uppe. Dags att brygga kaffe och välja ut en bra bok att läsa under dagen. Jag behöver inspiration till hur jag själv ska skriva, rent tekniskt, så idag ska jag välja något riktigt skicklig författare.

7 tankar på “Sovmorgon?

  1. Pingback: Ledigheten som försvann | På Gång

    • Jag tror att det lät så mycket eftersom de fick köra motorerna ovanligt hårt eftersom det är tunga, blöta löv. Ibland var de flera blåsare som stod bredvid varandra, utanför mitt fönster och det lät ju. Otur för mig men de måste ju få undan löven och göra fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.