Koll på temp

Det är mycket som tröttar ut mig nu och gå sov jag hela kvällen. När jag väl vaknade insåg jag att jag hade feber och en liten släng finns kvar idag. Inget allvarligt, bara huvudvärk och feber men i dessa tider är jag självklart extra uppmärksam. Det blir några extra kontroller av temperaturen och att jag känner efter hur jag mår.

Jag övervägar att skylla min feber på Trump som gör mig upprörd. Återigen är det inte politik och sakfrågor det handlar om för min del utan demokrati och respekt för andra människor.

Det trista med måendet är att jag inte har så stor aptit och inget sug efter kaffe. Det blir vara illavarslande, för en kaffetant som jag. Hoppas att lite mer sömn hjälper. Några andra trix har jag inte nu.

11 tankar på “Koll på temp

 1. Det cirkulerar en massa annat under hösten, allt är inte corona tack och lov. Gällande Trump så befinner han sig på ett sluttande plan, han nedmonterar demokratin steg för steg, det har inte gått lika långt som i 30-talets Tyskland, men snart så. Riktigt obehagligt att detta kan ha fått pågå så länge, hot mot journalister, media är folkets fiender och hyllandet av riktigt extrema figurer som han benämner som patrioter.

  • Jag såg Trumps presskonferens i natt och det var en hemsk upplevelse. Helt orimligt och jag begriper inte hur det är möjligt när han har en gigantisk stab.

   • Med den omsättning av personer han haft i sin stab kan man bara konstatera att han förmodligen är en riktigt usel chef. Hans retorik får en att känna riktigt dåliga vibrationer, USA framträder under hans ledning som en bananrepublik eller ännu värre en diktatur.

   • Faktum är att jag tappat en hel del av mitt tidigare förtroende för det amerikanska rättssystemet under de senaste månaderna. Jag är oerhört glad att leva i ett mer rättssäkert land.

 2. Hoppas att det är snabbt övergående.
  När man ser hur Trump agerar skulle man kunna tro att han var president i en ”bananrepublik”. Mycket skrämmande minst sagt.

  Krya på!

 3. Hoppas du mår bättre idag!
  Trump beter sig sämre en treåring i sandlådan. Att han kanske blir den som kommer att fortsätta som president skrämmer mig!
  Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.