Bokmåndag med Tone Schunnesson

Var uppe tidigt i morse för att hinna så mycket som möjligt och ändå kunna stänga ner i tid. Det är ju bokmåndag vilket jag sett fram emot. Trots att jag jobbade utan pausar under dagen så hann jag tyvärr inte åka hemifrån i tid så det blev lite stressigt. Förstås var det bilköer, en trasig bil som stod illa till, ambulanser med blåljus och allt annat tänkbart som gör att bilresan drog ut på tiden. Mitt tänka fika uteblev men jag hann precis till lokal innan utsatt tid.

Tillställningen blev lite försenad. Få var där i tid pga problem i tunnelbanan så vi väntade in. Det var värt väntan. Det var ett väldigt intressant samtal mellan Tove Schunnesson och hennes förläggare. Jag har visserligen inte läst boken Dagarna dagarna dagarna” så det har jag att se fram emot. Däremot har jag läst hennes debut ”Tripprapporter” . Jag fick i alla fall många nya tankar av att lyssna till Schunnesson och hennes tankar kring skrivandet.

Men oj så trött jag var när jag slappnade av inne i salongen. Hade nog förträngt både stressen och bristen på mat och när jag satt ner i lugn och ro i en mörk salong kom tröttheten över mig. Tur att Schunnesson var så intressant och kul, ingen risk att jag somnade.

På vägen hem körde jag fel 2½ gång. Det var så mörkt och regnigt och svårt att veta var jag var bland alla byggarbeten om omvägar. Sista felkörningen blev dock helt rätt eftersom de dragit om vägen och förmodligen blev det en bra väg, trots allt.

5 tankar på “Bokmåndag med Tone Schunnesson

    • Mycket bra kväll. Jag kom ju både dit och hem (utan att köra över alla svartklädda, reflexlösa individer som går rakt ut i gatan. Jag från hjärtklappning varje gång).

  1. På min arbetsplats är alla så fascinerade över att jag har varit överallt, att jag hittar överallt och har ett extremt lokalsinne. Jag vet i princip hur alla våra stationer är utformade, så folk ringer och frågar mig om dom vill veta, undrar om det finns en diagnos för sådant?

    • Det finns det säkert. Jag tycker dock att det är svårt att hålla sig uppdaterad på alla ombyggnader som sker och alla tillfälliga vägarbeten. Där går jag bet.

  2. Pingback: Dagarna, dagarna, dagarna | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.