Färggranna cykelkorgar

Regn, dis och dimma har gjort dagen mörk. Jag bestämde mig för en utflykt till Västerås. Första stoppet blev Skultuna, norr om Västerås, för lite shopping och fika. Fortsatte mot ett köpcentrum och en stormarknad där jag sett att det finnas ”Perstorpskorgar” i cykelkorgsmodell, sådana man hänger på pakethållaren. Jag är väldigt förtjust i korgarna från Perstorp design och har letat efter dem som passar för cykeln. Korgarna var skälet till resan. Jag borde dock ha kollat på dagens datum, det var nämligen otroliga bilköer kring butiksområdet.

Lyckades i alla fall ta mig fram till cykelkorgsavdelning i affären på ett säkert sätt och blev till en lycklig flicka. Tidigare har jag letat på nätet men det har varit ett gissel: fel färg, slutsålda regnskydd, slutsålda korgar, höga fraktkostnader mm. Till min stora glädje hittade jag idag ett bra utbud av korgar, regnskydd och andra tillbehör. Jag kunde välja korgar i vackra färger så att jag har fler för olika ändamål. Korgarna var till halva priset och även regnskydden var billiga. Jag är så otroligt glad att ha fått precis de cykelkorgar jag vill ha. Onödigt lång resa, kan hända, men det var det värt tycker jag.

 

10 tankar på “Färggranna cykelkorgar

  1. Så härligt att du hittade rätt korgar till din cykel. Har man lite last under turen är det viktigt att transportera rätt. På min elcykel är det ett klicksystem som man fäster korgarna med vilket är väldigt praktiskt men på min trotjänare kör jag med en vanlig cykelkorg på styret. Fungerar bra det med.

    • Det är tydligt att marknaden för olika lösningar för väskorna har växt under de senaste åren. Jag satsar på enkelhet det viktigaste är att det är lock och det går att låsa fast på något sätt, då alltför många blivit av med både väskor och innehåll i korgar under färd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.