Efterlängtad träff

Flitig som en liten skogsmus tog jag mig an dagens uppgifter. Jag hade bestämt mig för att ta ledigt under eftermiddagen för att åka in till stan. Nu blev det inte så tidigt som jag tänkte men i alla fall lite tidigare än normaltid. Hade bestämt träff med en väninna för att besöka Fotografiska. Jag har inte varit där för ett se en utställning så det var trevligt. Det visade sig att man bokade tid för att de skulle försäkra sig om att inte ha för många i lokalen. Det kändes tryggt men vi var å andra sida så få att det knappt behövdes.

Största utmaningen var att hitta dit. Eftersom de bygger om hela Slussenområdet så fick jag springa runt väldigt länge innan jag hittade rätt (vilket jag inte gjorde). Ibland är man verkligen vilse. Men det var värt besväret. Jag har visserligen inget större foto-intresse men gillar att låta mig beröras av konst.

Det var mycket trevligt att för träffa min väninna. Vi såg senast i februari och då kunde vi förstås inte ana att det skulle dröja så länge till nästa träff. Nu kändes det tryggt att träffas och det blev en väldigt trevlig kväll. Jag behöver sådant för att orka. Och känner jag mig mycket piggare!

Annons

10 tankar på “Efterlängtad träff

 1. Så trevligt att ni äntligen kunde träffas. Själv tycker jag mycket om Fotografiska som jag tycker har fantastiska utställningar. Dit kan jag gå många gånger!

  • För mig var det första gången och jag går gärna igen. Ska dock vara mer noggrann med att kolla vad jag vill se, samtidigt som det var väldigt roligt att låta sig överraskas.

 2. Ett besök där har aldrig blivit av när vi besökt Huvudstaden. Man hinner inte allt man vill på en helg.
  Så roligt att ni kunde ses och få en fin kväll tillsammans.

  • Fy, så hemskt det var att ta sig dit. Jag irrade runt, helt vilse då skyltningen inte var den bästa. Nej, jag väntar nog gärna med nästa besök till dess att det är lättare att gå dit.

   • Situationen kommer förbättras någon gång i höst när den sk Guldbron öppnar, därefter kommer vägen mellan Slussens tunnelbana och Fotografiska vara relativt stabil i alla fall fram till 2023 innan nästa större förändring sker. Arbetar delvis med Slussenprojektet, så jag har hyfsad koll på vad som händer där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.