Teknikförvirring

Min dag har till stor del präglats av teknikförvirring. Det började redan i morse så en kollega mejlade och undrade varför vi andra inte var med på mötet. Vi hade mötet torsdags. Så märkligt att en möteskallelse kan hamna så fel i våra kalenderar. Det borde inte vara tekniskt möjligt med så var det. Verkligen otäckt när det händer.

Under hela dagen har jag haft problem med datorn, har inte kommit åt saker, fått felmeddelade mm. Under eftermiddagen genomgick jag en e-utbildning och mina kunskapstester gick sisådär då datorn angav att jag svaret fel innan jag ens svarat. Det är så frusterande. Det är känns som att jag förlorat många värdefulla timmar bara på att starta om datorn idag.

Hade planerat att läsa delar av bugetpropositionen men inte heller det ville min dator. Det ville inte byta sida utan jag hamnade på sid 1 oavsett hur jag scrollade. Där gav jag upp. Istället för att följa verklig politik så tittade jag på TV4:s Parlamentet och det var lika bra!

Tekniken är oftast bra men ibland blir det väldigt förvirrat när man inte ens kan vara säker på vad man gjorde eller inte. Idag hade jag en sådan krångeldag. Så nu gäller att hålla tummarna för att det är möjligt att publicera detta inlägg.

6 tankar på “Teknikförvirring

  1. Mailsystemet på jobbet havererade i torsdags, även under fredagen var det strul, skönt att slippa mail för en stund – men dom dök till slut upp under helgen, så det var bara en tidsfrist.

    • Det är otroligt många uppdateringar och säkerhetssystem som utvecklas snabbt i dessa tider. Det gör att det blir stopp ibland, gamla invanda funktioner försvinner. Men så ibland blir det tydligen även en del krångel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.