Upplevelser

Igår skrev jag om hur jag har uppskattat att se Idol-juryns spontana reaktioner när de överraskas av vissa sånginsatser. Idag kom jag på att jag har ett annat sådant stund när jag kolla på andras upplevelser.

På helgerna har jag ofta TV4:s nyhetsmorgon på i bakgrunden. Det ger lite ljud i en annars tyst lägenhet. Om det kommer något intressant så stannar jag upp, annars är det bara som ett bakgrundsljud. På lördagar är det trav den sista stunden, vilket jag är helt ointresserad av. Däremot brukar mannen som pratar trav, avsluta med att proväta maten som lagats under programmet. Det är fantastiskt kul att se. Han älskar maten, kan knappt hejda sig i sin njutning. Har jag chansen att se det, så blir jag glad.

Inser att jag har lite märkliga tv vanor men känner tacksamhet att jag har förmågan att glädjas med andra och dela glädje.

4 tankar på “Upplevelser

  1. TV har väl mer och mer blivit som radio eller ett sällskap, i alla fall när det handlar om den typen av program. Jag tittar ju i princip bara på sport, mest fotboll, som håller mig sällskap i köket när jag lagar mat mm. Nyheter får jag mestadels via radion, till viss del på nätet, men TV nyheter tittar jag aldrig på numera.

    • När tv:n gick sönder en gång för många år sedan, dröjde det flera månader innan jag köpte en ny. Då bröt jag alla gamla tv-vanor och har sett till att inte skaffa nya. Vill inte bli beroende. På senare tid har jag börjat lyssna på radio via webben och hittar allt fler program som är favoriter, så tydligen är det lätt att skaffa nya vanor om man inte ser upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.