Strålande fin dag

Det blev en extra tidig morgon då jag behövde ta bilen för att köra till Nyköping. Jag ville ha gott om tid eftersom man aldrig vet hur lång tid det tar att köra igenom Stockholm. Resan gick bra och jag hittade till kontoret utan att köra fel. Jag har åkt tåg tidigare så jag var inte helt säker på vägen genom Nyköping.

Det var folktomt på kontoret så det blev inte så trivsamt besökt som jag trott, nästan alla jobbar hemifrån. På förmiddagen tog jag en promenad för att det besök hos en firma, som var anledningen till resan. Solen sken och jag gick längs vattnet och din den lilla hamnen. Det var varmt, säkert 20 grader och ljuvligt vackert. Nej, jag hade ingen lust att gå in men det måste man ju när möten kallar.

Eftermiddagen gick i rasande fart och snart var det dags att åka hemåt igen. Fortfarande en strålande vacker dags så jag unnade mig en lite rundtur och besökte några vackra platser i Nyköpingstrakten. Trevlig, tycker jag.

Får väl erkänna att jag var lite trött när jag körde hem. Lång vecka och lång dag känns i kroppen. När jag kom hem så blev det soffan för att titta på Idol. Jag är inte så intresserad men jag har fastat för en av jurymedlemmarna. Jag vet inte vem det är men är inte någon av kvinnorna och det är inte Anders Bagge. Den mannen ser i alla fall så glad ut, han ser ut att njuta, kan verkligen dela andra glädje. Jag älskar att se hans ansiktsuttryck, särskilt när han spricker upp när någon är extra bra.

Strålande sol och strålande människor ger en strålande dag.

8 tankar på “Strålande fin dag

  1. Det lät som en rätt bra dag. Idol är jag rätt trött på. Har sett ett par avsnitt under årets omgång.
    Idag har vi en slitsam dag framför oss, men vi tar det i egen takt så blir det bra till slut. Njut av lördagen!

    • Jag är ju så intresserad av själva ”idolerna” utan mer av juryns spontana reaktioner. De ser man bara nu i början så jag lär inte fortsätta att titta. Andra sidan har jag aldrig någonsin följt Idol, så jag kan knappast säga att jag tröttnat.

    • En bra dag på många sätt. Det kanske är skillnad med Idol för mig som knappt sett tidigare. Något avsnitt har jag väl sett men det är först nu jag kolla några avsnitt.

      • Det är mycket få program som jag verkligen följer, typ Babel, så jag hinner sällan tröttna. Däremot jag fastna i vissa program under vissa perioder tex ”Vem bor här” eller det där arkitetprogrammet där folk bygger hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.