Premiären avklarad

Det är söndagskväll och den här helgen har varit snurrig på många sätt. Det märks inte minst nu då jag precis lyssnat klart till Spanarna i P1, som egentligen är min fredagstradition som inledning på helgen. Och snart är det tid för Babel på Svt som är min tradition att avsluta helgen med.

Idag har jag i alla fall lyckats med cykelpremiär dvs att cykla hela vägen till jobbet. Jag ville testa vägen och se hur sliten jag blev. Det gick mycket bättre än väntat, båda snabbare och trevligare i solskenet. Om/när jag får in det som en rutin så blir det väldigt bra. Måste bara skaffa bättre väska för att få med kläder, dator och alla jobbsaker och jag anar att den måste vara vattentät nu när hösten närmar sig. På jobbet finns jättefina omklädningsrum, fräscha duschar och torkskåp så det är toppen. Sedan behöver jag visserligen gå upp tidigare varje morgon men det ska jag nog lösa på något sätt.

Precis som varje höst, planerar jag för goda vanor. Jag kanske inte alltid lyckas med alla men alltid några nya varje år och det ger tillsammans väldigt många goda vanor i livet!

 

Annons

8 tankar på “Premiären avklarad

  1. Nog kommer du pedaltrampa på när premiären är klar 🙂 Babel har jag missat , men de playar jag jag in då jag blir Bablisk 🙂 Spanarna var länge sedan jag fick med mig … hade en spanarperiod men har glömt när det sist begav sig. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.