Nu är det helg

Det är fredagskväll, radion står på och jag har flyttat mig från jobbdator till min privata. Nu är det helg och i morgon ska jag på dop med kalas. Det är något som jag sett fram emot så länge och jag längtar, längtar. Äntligen ska jag få träffa den lille guldklimpen, kronprinsen som jag vill lära känna och skämma bort.

Det var faktiskt skönt att få jobba hemifrån idag. Visserligen satt jag i olika teamsmöten hela dagen men det var skönt att inte ha resan till kontoret. Dessutom är det varmare hemma än på kontoret och godare kaffe. När arbetsdagen var slut bestämde jag mig för att åka ut en stund för att fixa det sista på presenten till dopet och fixa några andra ärenden. Har knappt varit ute den senaste tiden så det var skönt. Skulle även tvätta bilen men precis när det var dags kom regnet så tvätten skjuter jag upp till morgondagen. Behövde tyvärr jobba lite till på kvällen men det mesta kan vänta till nästa vecka. Nu är jag klar, jag orkar inte jobba mer idag.

Tyvärr kan man önska mer av min paketinslagningsförmåga men det är i alla fall ett paket och det är det viktigaste. Jag tror inte att den lille bryr sig om perfekt inslagning och jag bryr mig inte om vad andra gäster tycker. Det är innehållet som är viktigaste. Själv tycker jag att det viktigaste är att få träffa det lilla underverket.

Därav är det dags för min skönhetssömn. Måste ju vara utvilad när jag har en så viktig dag framför mig.

 

10 tankar på “Nu är det helg

  1. Så spännande att du äntligen får träffa det lilla miraklet! Hoppas det blir en trevlig dag. Din present blir garanterat uppskattad och som du skrev, den lille bryr sig inte om inslagningen! Ha riktigt kul nu!

  2. Precis som alltid annars så ska man se till den inre skönheten! Även om inte paketet är perfekt så kommer böckerna att ge glädje länge.

    Trevlig dopdag i morgon!

  3. Små barn bryr sig bara om att pappret prasslar om dom nu lyckas öppna paketet själv. Sonen fyllde ett år tre dagar innan hans första riktiga jul hemma, innehållet i paketen brydde han sig föga om, det var pappret runt paketet som var det roliga. Personligen är jag helt värdelös på att slå in paket, men med en rulle tejp och ett limstift brukar dom hålla ihop, men vackert blir det inte.

    • Jag tänker att mitt paket har ett unikt och personligt utseende. Och så håller jag tummarna för att alla väljer att fotografera barnet och inte presentbordet.

    • Skönt att läsa. Och även om andra bryr sig så tänker jag inte lyssna på det. Jag är så nöjd för att få träffa den lille och få ge en present som kan ge glädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.