Kan jag få en hotellsäng?

Åh, så gott jag sov i natt. Jag sover så otroligt gott på hotell. Sängen är så skön, täcken, kuddar och lakanen är underbara och mörkläggningsgardinerna bidrar antagligen de med. Det är ett lugn i rummet och jag sover bättre än hemma. Det här inte första gången jag gör detta konstaterade. Kanske är sömnen som gör att jag älskar att bo på hotell. Ja, även frukosten, förstås.

Min dröm är att få ha ett sovrum som ett hotellrum. Det borde ju vara möjligt att fixa. Nu är ju heminredning ingen styrka hos mig så jag lär inte lyckas utan hjälp. Så just nu drömmer jag att i mitt nästa boende, som jag också drömmer om, kunna ta hjälp av något som kan inreda ett hotellsovrum till mig.

Det är så härligt att för drömma och längta. Och till dess att sovrumsdrömmarna uppfylls, så får jag unna mig hotellnätter, lite då och då. Det tycker jag att jag är värd.

10 tankar på “Kan jag få en hotellsäng?

  1. Grunden för att sova bra på ett hotell är att det är en riktigt bra säng med bra kuddar och sköna sängkläder. Det kan man enkelt fixa hemma. Vi har satsat på svenska kvalitetssängar med riktigt bra madrasser. Det kostade en rejäl slant minst sagt men jag sover som en prinsessa varje natt. Vi valde också att satsa på bra läslampor med riktat ljus vilket jag uppskattar riktigt mycket. Jag trivs i sovrum som inte är övermöblerade och det är inte vårt men en liten fåtölj finns där. Du klarar det utan en inredare är jag övertygad om.

    • Låter jättefint. Men tyvärr, jag är helt värdelös på heminredning. Har läst något om att man ska välja lugna jordfärger och tänka sig för var man sätter på väggarna. Jag behöver någon som fixar helheten.

  2. En skön säng, en eller ett par sköna kuddar och mörkläggningsgardiner … ja, det är väl vad som behövs – och det kan du säkert fixa på egen hand.

    • Är ödmjuk och tacksam för att ni tror på mig, det göra inte jag. Men visst, jag skulle komma långt med en bättre säng och mörkläggningsgardiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.