Undan värmen

Blev så glad när jag vaknade i tid i morse. Det var redan varmt och jag vill nyttja timmarna på balkongen så länge den ger svalka. Det fungerar att sitta där under förmiddagar och en bit efter lunch innan solen och hettan blir för stark. Min kropp klarar inte riktigt av värme så man får planera sin dag. Balkongen är en väldigt liten men ändå väldigt bra plats att läsa på.

Efter lunch tog jag samlingen av flaskor och burkar och åkte för att panta dem. På stormarknaden var det nästan öde och väldigt svalt så det var skönt att går där. Men jag kan ju inte vara där hela dagen. Fortsatte till cykelaffären för att spana in cyklar. Har sett några bra alternativ men försäljarna var usla så jag ska ta mig till en annan butik. Resten av eftermiddagen handlar mest om att hitta skugga och komma undan värmen.

Hemma igen la jag mig på soffan med en bok. Somnade. Vaknade strax efter nio, helt förvirrad. Var tog kvällen vägen? Nej, det är inte alls bra att sova så många timmar på kvällen men det är ju försent att ändra på nu.

6 tankar på “Undan värmen

  • Tack, till slut så somnade jag men värmen känns i kroppen. Här är stränderna fyllda av folk så det är inget alternativ även om det vore skönt. Jag hade gärna velat åka ångbåt i skärgården men tyvärr är även ångbåtarna inställda i år. Man får vara kreativ och hitta nya sätt och nya platser att vara på.

   • Här på vår ena strand är det inga problem med avstånden men på den stora stranden är det värre. Nu säger ju FHM en armlängds avstånd vilket jag finner märkligt…

   • Det är så svårt att veta vad som är rätt och fel. Jag tror att man får göra bedömning från situation till situation. Vissa restauranger är absolut okej att besöka andra, inte. Det samma gäller butiker, stränder, frisörer och allt vad det är man behöver göra.
    Men, helt utan skydd som man är på en strand, så känns en armslängds avstånd kort. Jag har längre avstånd på pendeltåget och då är jag påklädd, handspritad mm. Jag tror att handtvätt och avstånd har hjälpt mig att hålla mig frisk så det fortsätter jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.