Förberedelser

Om man ska ha sovmorgon bör man stänga av alarmet i mobiltelefonen. Det gjorde inte jag och vaknade i vanlig tid. Så kan det gå. Men det var i alla fall skönt att få ha en lugn och skön morgon, utan stress där man kan dricka sitt kaffe så länge man vill medan morgontv:n skvalar i bakgrunden.

Har varit ute på en lite kompletteringstur som visade sig ta några timmar. Har bl.a. köpt en billig klocka (30 kr) för att ha med på vandring. Jag vill inte ha min vanliga klocka eller smycken när jag reser. Tidigare har jag använt mig av en gammal klocka men den drar så mycket batteri att jag måste byta inför varje vandring. Att köpa en skräpklocka är billigare än att byta batteri, nu återstår att se om den tål regn. Tycker egentligen inte om denna typ av slöseri med naturresurser men så blev det denna gång.

Har nu även massor av mat som jag inte kommer att orka bära med mig. Jag borde börja packa men skjuter på det lite till. Jag tycker inte om att packa och jag tycker hemskt illa om den här tiden precis innan jag ska resa. Det är lika illa varje gång. När jag väl rest iväg, gillar jag resande men aldrig innan. Hemlängtan är alltid som störst precis innan jag reser. Så nu gör jag som vanligt: prokrastinerar.

2 tankar på “Förberedelser

    • Jag glömmer bort det varje gång. Tänker att det borde gå över. Men inte… Å andra sidan kommer jag iväg varje gång så det är ju inget som hindrar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.